TEAMET BAG INSIGHTERS

ANJA ANDERSEN
Anja har mange års erfaring som coach og elitesportsudøver. Hun har omfattende erfaring med at opbygge og indgå i high performance teams, som jf. Anja handler om, at "bruge hele bænken" og kunne levere, når der er behov for det. 

Siden 2011 har Anja været ansat i PATHFINDER, som arbejder med forandring i danske og internationale virksomheder. Stifinderprogrammet er et udviklingsforløb for ledere. Siden 1994 har ca. 2.500 ledere og specialister fra nogle af Danmarks største virksomheder gennemført Stifinderprogrammet. Med afsæt i Stifinderprogrammet har de skabt markante resultater både i deres personlige liv og i deres karrierer.

INSIGHTERS trækker på metoder og teknikker fra det anerkendte lederudviklingsforløb Stifinderprogrammet – derfor ved vi, det virker.  

"Det motiverer mig at møde mennesker i øjenhøjde og skabe rammerne for udvikling gennem opdagelse, så andre kan udfolde deres kreativitet og deres egen stil.

Anja har en evne til at indtænke og udvikle nye træningsmetoder for at nå nye højder. ”Alt kan trænes”, er Anjas uundvigelige motto.

LENE JEPSEN BORG
Lene er uddannet pædagog / motorikpædagog og arbejder til daglig, som pædagogisk leder af en integreret daginstitution for 0-6 årige. Her har hun ansvaret for den pædagogiske linje omkring udvikling af 70 børn samt personaleledelsen af en personale gruppe på 15 ansatte.

Som tidligere liga og landholdsspiller har Lene mange års erfaring som håndboldspiller på eliteniveau, hvor hun i 80`erne og 90`erne vogtede målet for henholdsvis DHG Odense og Skovbakken Århus. En erfaring hun i de seneste 15 år har brugt, som engageret leder og træner i arbejdet omkring udviklingen af Odenseansk ungdomshåndbold i regi af DHG Odense samt Odense Håndbolds Talentcenter.

Lene har en særlig interesse i at skabe optimale udviklingsmuligheder for unge. Dette gælder både i forhold til at motiverer de unge samt til at skabe rammerne der indbyder til det.

Lene har 2 børn på henholdsvis 18 år og 15 år, der begge er aktive håndboldspillere.