ANJA ANDERSEN

"Det motiverer mig at møde mennesker i øjenhøjde og være med til at skabe rammerne for udvikling gennem opdagelse, som giver en mulighed for selv at tage ansvar for sin egen udvikling, udfolde sin kreativitet og sin egen stil.” 

”Alt kan trænes” – det har været Anjas motto gennem en karriere som elitehåndboldspiller og siden ledelsescoach. Fra 2011 var hun ansat i PATHFINDER, som arbejder med transformativ lederudvikling i danske og internationale virksomheder.
Fra januar 2016 arbejder hun som strategisk coach for en dansk virksomhed. 

I INSIGHTERS sætter Anja både sin egen historie og alle erfaringer og kompetencer i spil i arbejdet med unge. Hendes speciale er at skabe rammerne for at mennesker selv kan vække sit engagement, få øje på hvad der står i vejen for ens egen udvikling og udvikle sine lederevner. 

Kontakt anja@insighters.dk

 

 

 

 

GITTE TAGE STOUSTRUP

”Jeg brænder for at give de redskaber videre, jeg selv har erhvervet mig igennem de seneste år, og som i vid udstrækning har givet mig mulighed for at leve et liv i overensstemmelse med mine værdier. Et liv hvor jeg får udløst mit fulde potentiale – ikke bare til gavn for mig selv, men også til gavn for alle dem omkring mig.”

Gitte har igennem 23 år arbejdet med kommunikation, senest som chef for kundekommunikation på Øresundsbron. De seneste år har hun arbejdet intenst med ledelsesudvikling, teambuilding og personlig udvikling. 

Gitte er også passioneret yoga-udøver, og den viden anvender hun på Insighters' camps. De unge får redskaber til at mærke sig selv indefra og blive mindre styret af samfundet udefra. At kunne pejle og udvikle sit liv fra indre værdier er et af Gittes fokusområder på Insighter-forløbet. På privatfronten er Gitte gift med Johan og sammen har de tre børn.

Kontakt gitte@insighters.dk

DORTE BURHØI

Jeg har tit haft den tanke, at unge på vej ud i livet kunne ha' fordel af de tanker og metoder, der ligger i Stifinderprogrammet. Det er dybest set blot sund fornuft og akkumuleret livserfaring – erkendelser og tilgange, der sagtens kan overleveres til unge og ruste dem bedre til de mange valg og udfordringer, de står over for.”

Dorte er selvstændig kommunikationsrådgiver, uddannet cand. mag. og har i 16 år arbejdet med reklame og kommunikation.

Hun er også Stifinder og sprang efter forløbet ud som selvstændig fordi Det eneste jeg fortryder i livet, er ting jeg ikke gjorde. 

Dorte er gift med Jørgen, mor til to drenge og desuden mentor hos Mødrehjælpen. Hos INSIGHTERS varetager hun kommunikation og optræder også som coach på forløbet.  

Kontakt dorte@insighters.dk