TEAMET BAG INSIGHTERS

ANJA ANDERSEN

”Alt kan trænes” – det har været Anjas motto gennem en karriere som elitehåndboldspiller og siden ledelsescoach. Fra 2011 var hun ansat i PATHFINDER, som arbejder med transformativ lederudvikling i danske og internationale virksomheder.
Fra januar 2016 arbejder hun som strategisk coach for en dansk virksomhed. 

I INSIGHTERS sætter Anja både sin egen historie og alle erfaringer og kompetencer i spil i arbejdet med unge. Hendes speciale er at skabe rammerne for at mennesker selv kan vække sit engagement, få øje på hvad der står i vejen for ens egen udvikling og udvikle sine lederevner. 

"Det motiverer mig at møde mennesker i øjenhøjde og være med til at skabe rammerne for udvikling gennem opdagelse, som giver en mulighed for selv at tage ansvar for sin egen udvikling, udfolde sin kreativitet og sin egen stil,” siger Anja.

 

 

 

DORTE BURHØI

Dorte er uddannet cand. mag. og har i 15 år arbejdet med reklame og kommunikation. I 2010 sprang hun imidlertid ud som selvstændig kommunikationsrådgiver, fordi ”Det eneste jeg fortryder i livet, er de ting jeg ikke gjorde”.

Hun er også Stifinder og har ofte haft tanken om, at unge på vej ud i livet kunne drage fordel af de tanker og metoder, der ligger i Stifinderprogrammet. 

Dorte er mor til to drenge og desuden mentor hos Mødrehjælpen. Hos Insighters varetager hun kommunikation og optræder også som coach på forløbet.