TEAMET BAG INSIGHTERS

ANJA ANDERSEN

”Alt kan trænes” – det har været Anjas motto gennem en karriere som elitehåndboldspiller og siden ledelsescoach. Fra 2011 har hun i været ansat i PATHFINDER, som arbejder med transformativ lederudvikling i danske og internationale virksomheder. 

I INSIGHTERS sætter Anja både sin egen historie og alle erfaringer og kompetencer i spil i arbejdet med unge. Hendes speciale er arbejdet med at opbygge og indgå i high performance teams, som jf. Anja handler om, at "bruge hele bænken" og kunne levere, når der er behov for det. 

"Det motiverer mig at møde mennesker i øjenhøjde og skabe rammerne for deres udvikling gennem opdagelse, så de kan udfolde deres kreativitet og deres egen stil,” siger Anja.

 

 

 

MORTEN RAHBEK KREILGAARD

Morten har 15 års erfaring fra topledelse i den offentlige sektor – især for hhv. børn & unge og social- og kulturområdet. Han har også gennemført Stifinderprogrammet og har herudover en personlig videreuddannelse på Harvard University som en vigtig ballast.

Morten kører mountainbike sammen med et team af unge talenter og etablerede eliteryttere – inkl. et par erfarne old boys. Morten har tidligere spillet fodbold, løbet langrend og dyrket atletik på seriøst niveau. Det er fællesskabet, spilleglæden og de sunde udviklingsforløb, der er hans klare drivkraft og motivation.

Morten har to voksne drenge på 20 og 23 år, hvor den ene er i gang med HF i Aarhus, og den anden er på en længere udlandsrejse, hvor han etablerer sig som kunstner.

DORTE BURHØI

Dorte er uddannet cand. mag. og har i 15 år arbejdet med reklame og kommunikation. I 2010 sprang hun imidlertid ud som selvstændig kommunikationsrådgiver, fordi ”Det eneste jeg fortryder i livet, er de ting jeg ikke gjorde”.

Hun er også Stifinder og har ofte haft tanken om, at unge på vej ud i livet kunne drage fordel af de tanker og metoder, der ligger i Stifinderprogrammet. 

Dorte er mor til to drenge og desuden mentor hos Mødrehjælpen. Hos Insighters varetager hun kommunikation og optræder også som coach på forløbet.